Esmeralda
Esmeralda

Voor wie:

De Nautilus schelp staat voor het proces van leren en groeien.

Deze schelp staat symbool voor de verbinding met jezelf, je verleden en je omgeving. De tijd dat je uit je schulp mag komen en je kwetsbaarheid mag laten zien. Dat wat je moeilijk maakt, maakt je sterk. Een ingrijpende ervaring in je leven kan vaak een aanzet zijn tot verandering.

Wanneer jij je blijft vasthouden aan je oude identiteit kost dat veel energie. Datgene wat je steeds blijft doen wat je gewend was, levert je niets meer op. Je raakt gefrustreerd van het heen en weer gaan tussen de oude manier van doen en dat wat je wilt en misschien nog niet kent.

De tijd van uitbreken en de stap naar een meer vervuld leven in vertrouwen, kost tijd en geeft pijn om te veranderen. Je bent bereid om afscheid te nemen van dat wat je niet meer dient. Jij bent jezelf.

Je voelt je machteloos met jezelf in je gezinssituatie of met je omgeving:

-Je hebt minder zelfvertrouwen
-Wisselende stemmingen en emoties
-Weinig energie of bent burn-out
-Slecht slapen, piekergedachten
-Gevoel van angst
-Moeite met concentratie
-Je hebt te maken met ziekte, verlies en verdriet, scheiding, gemis van wat  dan ook
-Je hebt te maken met geweld, misdaad, misbruik
-Verminderd levensplezier
-Dat je het allemaal even niet meer weet

Esmeralda Jonkheijm

Heb jij je steeds aangepast aan de situatie en weet jij niet hoe jij je grenzen stelt.    Heb je het gevoel dat je vastloopt en uit balans bent. 

Je bent onderdanig in stressvolle situaties. Jij volgt je ware natuur niet meer zodat je energie niet meer lekker stroomt.

Je krijgt inzicht in welke invloed de situatie heeft op jou en je gezin. Maar ook wat het persoonlijk met jou doet. Voel jij je niet helemaal op je plek in jouw gezin en weet je even niet meer hoe dit aan te pakken. 

Je bent welkom in mijn praktijk voor een persoonlijke en professionele benadering met aandacht en zonder oordeel.


           Neem de regie over jezelf en je plaats in het gezin!

Esmeralda
© 2023 - Esmeralda Jonkheijm