Esmeralda

Individuele Therapie

Je bent op zoek naar een oplossing voor je probleem. Dat gevoel, de ervaring, het verleden of iets wat je in de weg staat om ten volle van het leven te genieten. Je wilt patronen doorbreken en loslaten. Acceptatie van wat geweest is. De uitnodiging om volledig met jezelf in verbinding te komen.

Gebeurtenissen in je leven kunnen jou veranderen waardoor je het zicht op jezelf en de wereld om je heen niet meer helder krijgt.


“Heel worden is weer een eenheid en alle delen van jezelf erkennen, integreren en accepteren.”

Herken je dit?

Ik kom mijn verlies niet te boven
Ik voel mij eenzaam in mijn relatie
Wat zorgt ervoor dat ik mij zo voel?
Jij weet even niet hoe je het wilt veranderen?
Je hebt het gehad met de spanning die je steeds weer ervaart.
Wat speelt er in je gedachten?
Wat zorgt ervoor dat je moe bent ?
Hoe komt het dat je je minder kunt concentreren?

Werkwijze

Als therapeut richt ik mij op levensvragen van cliënten. Het vastlopen in je leven door belemmerende patronen en overtuigingen.

Door mijn brede (holistische) opleiding kan ik begeleiding bieden op meerdere vlakken. Het kenmerk van psychosociale therapie is breed, cliëntgericht, leren openstaan voor het hier-en nu zonder voorbij te gaan aan ervaringen van eerdere levensfasen.

Psychosociale therapie kan een aanvulling, verbreding en verdieping zijn van een coaching traject. Tools waar ik mee werk zijn onder andere lichaamsgerichte psychotherapie, systeemwerk (familieopstellingen), NLP, ontwikkelingspsychologie, innerlijk kindwerk, en rouwverwerking en relatietherapie.

Esmeralda Jonkheijm
Esmeralda